Stockholm

För att kunna hjälpa dig att hitta en bostad behöver du göra en intresseanmälan på minasidor.

Stockholm, 141 kvm

KONTOR

Vretvägen 13, Skogås

Läs mer

Stockholm, 406 kvm

INDUSTRI/LOGISTIK

Vretvägen 13, Skogås

Läs mer
Pernilla Claesson
Regionchef
08-441 55 05
070-9540344

Välkommen till Stockholm!
Det behöver knappast poängteras att Stockholm är en fantastisk stad att verka i. Här har ditt företag den rätta möjligheterna att utvecklas, att växa och nå ut till ännu fler.

Vi på CA Fastigheter har under våra många och långa år inom branschen etablerat oss väl i Stockholm och har idag ett flertal fastigheter och lokaler till uthyrning i Stockholm med omnejd. Under de senaste åren har vi förvärvat flera nya byggprojekt i olika delar av Stockholm och arbetet med att växa och utvecklas i Stockholmsregionen fortsätter. Var en del av detta du också och väx tillsammans med oss! Långsiktighet är viktigt för oss både när det gäller våra fastigheter och våra kunder. Fastigheterna och lokalerna utvecklas och underhålls precis som våra kundkontakter.

Har du hittat en ledig lokal i Stockholm som du är intresserad av? Har du frågor eller funderingar. oavsett om dina frågor är stora eller små, tveka inte att ta kontakt med oss! Varmt välkommen till CA Fastigheter - ditt självklara alternativ när du letar lokal i Stockholm!