Malmö

Tyvärr finns det inga lediga lokaler i Malmö för tillfället. Hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa dig när något dyker upp

Remus Cismas
Regionchef
040-67 07 390
0709-308 656

Malmö växer och vi liksom Malmö utvecklas och du har möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Ta ditt företag och din verksamhet till nya höjder i våra fastigheter och lokaler! Vi är måna om att alla ska hitta det som passar verksamhet och behov bäst och ser därför till att ha en variation på våra fastigheter och lokaler.
Att ha CA Fastigheter som lokalhyresvärd är en trygghet. Vi har varit verksamma inom branschen under en mycket lång tid och vi vet vad som krävs för att en fastighet och en lokal ska vara attraktiv och att du ska trivas hos oss. Underhåll och utveckling är våra ledord och med ett lokalt kontor kan du alltid vara säker på att vi finns nära dig.

Har du hittat en ledig lokal i Malmö som du är intresserad av? Har du frågor eller funderingar? Oavsett om dina frågor är stora eller små, tveka inte att ta kontakt med oss! Varmt välkommen till CA Fastigheter - ditt självklara val när du letar ledig lokal i Malmö!