Kalmar

För att kunna hjälpa dig att hitta en bostad behöver du göra en intresseanmälan på minasidor.

Kalmar, 34 kvm

BUTIK, KONTOR, LAGER, ÖVRIGT

Tegelviksvägen 9

Läs mer

Kalmar, 136 kvm

BUTIK, KONTOR, ÖVRIGT

Kaggensgatan 32

Läs mer
Johan Frick
Regionchef
0480-574 69
070-600 30 06

CA Fastigheter har funnits i Kalmar sedan 1912, något som vi är mycket stolta över. Långsiktighet är ett viktigt ledord för oss och att vi har varit verksamma under så många år är ett tecken på att vårt arbete genomsyras av just långsiktighet. Detta gäller såväl våra fastigheter och lokaler som vår goda kontakt med våra kunder.
När du hyr lokal av oss är det garanterat att du har en fastighetsägare som är engagerad och som känner till din stad. Kalmar är vår startpunkt och ligger oss varmt om hjärtat. Vi har haft förmånen att följa Kalmars utveckling i över 100 år.
Vi vet att ingen verksamhet är den andra lik. Dina individuella behov och önskemål är mycket viktiga för oss och vi ser därför till att ha stor variation bland våra fastigheter både när det gäller läge och utformning av själva lokalerna.

Har du hittat en ledig lokal i Kalmar som du är intresserad av? Har du frågor eller funderingar? Oavsett om dina frågor är stora eller små, tveka inte att ta kontakt med oss! Varmt välkommen till CA Fastigheter - ditt självklara val när du letar lediga lokaler i Kalmar.