Malmö

Just nu finns det inga lediga bostäder i Malmö för tillfället. För att kunna hjälpa dig att hitta en bostad behöver du göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

När du har gjort din intresseanmälan kommer du att få ett mail när vi får ledig bostad som motsvarar det du söker efter.

Har du liksom många andra förälskat dig i Malmö? Grattis!  Malmö har under en lång tid varit en populär stad bland såväl yngre som äldre men i synnerhet under det senaste decenniet har denna vackra stad med närheten till kontinenten lockat allt fler och vuxit oerhört snabbt utan att för den skull förlora charmen. Malmö är en storstad utan att det känns som det med närhet till såväl naturen som till nöje och kultur. Kort och gott kan man säga att Malmö är stadens om har allt.
Att hyra lägenhet av oss är tryggt. Då är du garanterad att ha en fastighetsägaren som är väl insatt i branschen. Vi har funnits på marknaden under långt tid och det har resulterat i många nöjda hyresgäster som mer än gärna fortsätter att återkomma.
Att söka lägenhet hos oss är enkelt, du registrerar dig som sökande genom att skapa din profil på www.cafastigheter.se/ Mina Sidor Intresseanmälan.

Har du hittat en ledig bostad hos oss som du är intresserad av? Anmäla ditt intresse genom att klicka på länken "LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN ÄR". Logga därefter in och lägg objektet i din intressekorg. Därefter kontaktar vi dig för eventuell lägenhetsvisning.