Kalmar

För att kunna hjälpa dig att hitta en bostad behöver du göra en intresseanmälan på minasidor.

2 rum, 59 kvm

KALMAR

Tegelviksvägen 9 B

Läs mer

2 rum, 46,5 kvm

KALMAR

Arvid Västgötes Gata 3 B

Läs mer

Kalmar - årets sommarstad flera år i rad och drömstaden för många att bosätta sig i! Närheten till vatten i en stad som varken är för stor eller för liten. Kalmar är kort och gott mycket lätt att förälska sig i, här trivs såväl barnfamiljer som studenter.
CA Fastigheter startade sin verksamhet i Kalmar redan 1912 och mycket har hänt sedan starten. Våra fastigheter har blivit allt fler och här finns bostad för dig som söker fart och fläkt och för dig som önskar det lugna och naturnära. Hos oss bor studenter, par, äldre, yngre, barnfamiljer - ja, vi har i stort sett något för alla.
Det är tryggt och bekymmersfritt att vara hyresgäst hos oss på CA Fastigheter. Vi är engagerade i både ditt boende och stadens utveckling.

Att söka lägenhet hos oss är enkelt, du registrerar dig som sökande genom att skapa din profil på www.cafastigheter.se/ Mina Sidor Intresseanmälan.

Har du hittat ledig lägenhet hos oss som du är intresserad av? Anmäl ditt intresse genom att klicka på länken "LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR". Logga därefter in och lägg objektet i din intressekorg. Därefter kontaktar vi dig för en eventuell lägenhetsvisning.