Borås

Just nu finns det inga lediga bostäder i Borås för tillfället. För att kunna hjälpa dig att hitta en bostad behöver du göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

När du har gjort din intresseanmälan kommer du att få ett mail när vi får ledig bostad som motsvarar det du söker efter.

Varmt välkommen till oss på CA Fastigheter i Borås - det självklara valet för dig som söker ny bostad i Borås! Att hitta ny bostad innebär att många detaljer ska falla på plats. Bostaden skal dels ligga i ett område där du trivs och dels passa dina önskemål och behov. Vi på CA Fastigheter ser till att vårt utbud av lägenheter är stort och varierat - allt för att det ska passa så många som möjligt.
Vill du bo nära centrum? Vill du bo stort eller litet? I nybyggnation eller äldre hus? Vi har fastigheter runt om i Borås och vågar påstå att alla kan hitta en bostad som passar hos oss.
Borås är en trevlig stad att bo i, en stad som passar såväl barnfamiljer som par och det är inte för intet som många har svårt att lämna Borås när man väl funnit sig tillrätta här.
Att söka lägenhet hos oss är enkelt. Du registrerar dig som sökande hos oss genom att skapa din profil när du går till www.cafastigheter.se / Mina Sidor Intresseanmälan