Modernt Smart Centralt


En textilfastighet från femtiotalet har förvandlats till ett välanpassat och trendigt bostadshus. Ett otroligt spännande projekt för oss på CA Fastigheter, som vi är glada och stolta över. Nu står snart allt klart och våren 2014 var det dags för inflyttning i våra moderna, smarta lägenheter på Elindalsgatan 6.

Fyra våningar, 68 hyreslägenheter i varierande storlek och utbud, för att tillfredsställa olika behov. Vissa har en stor härlig balkong att inreda, andra en fransk balkong vilket ger extra fint ljusinsläpp.
Det är en- och tvårumslägenheter som vi utformat med smarta lösningar, för att få ut det mesta och bästa av bostadsytan. Våra nybyggda lägenheter håller hög standard med bl a parkettgolv samt kakel och klinkers i badrummet.

De större lägenheterna är utrustade med tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. Behöver du plats för bilen finns det platser att hyra. Hissen tar dig ända ner till källaren och din garageplats.

Vi välkomnar in i huset med en läcker entré och bjuder samtidigt in till ett trivsamt boende på lugna gatan i centrala Borås.

För att göra en intresseanmälan behöver du finnas registrerad hos CA Fastigheter som sökande. Du skapar din intresseanmälan och profil under "Intresseanmälan" här på vår hemsida.