CA Fastigheter AB förvärvar lagerfastighet på Torsvik Jönköping

Pressmeddelande 2019-09-03

CA Fastigheter AB har förvärvat och per 1 september tillträtt lagerfastighet belägen på Torsvik från Alfort koncernen. Fastigheten som är i absolut nyskick förvärvas vakant och innehåller ca 2 700 m2 lager med mindre kontorsdel. Läget i början av Torsvik i direkt anslutning till E4:an gör den intressant för potentiella hyresgäster.

Vi har märkt ett intresse i marknaden från hyresgäster för medelstora lager- och logistikytor i Jönköping, tillsammans med byggnadens fantastiska skick samt att i lagerdelen finns befintligt pallställage, Det är bara att flytta in”, säger CA Fastigheter AB:s regionchef i Jönköping Anders Gustafsson i en kommentar.

Säljarens kommersiella rådgivare har varit Fastighetsbyrån i Jönköping.

För mer information se vår hemsida www.cafastigheter.se eller kontakta:
Regionchef Anders Gustafsson 036-770 17 23 anders.gustafsson@cafastigheter.se Affärsutvecklare Mikael Holmgren, 070-82 27 108 mikael.holmgren@cafastigheter.se

CA Fastigheter AB ingår i Claesson & Anderzén AB koncernen, en familjeägd investment-bolagsverksamhet, som idag drivs av tredje generationen av familjen Claesson. CA Fastigheter AB bedriver främst fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling av eget ägda fastigheter belägna i södra Sverige. Förvaltningen, som omfattar ca 700 000 kvm, är indelad i tio regioner med kontor på sex orter i Sverige; Borås, Jönköping, Kalmar, Malmö, Stockholm och Växjö. Huvudkontoret finns i Kalmar.
Utöver den svenska verksamheten äger företaget även fastigheter i Tyskland, Ryssland och Estland