Hyresadministratör/uthyrare Malmö

2015-08-20

CA Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med lång erfarenhet av förvaltning av fastigheter. CA Fastigheter grundades redan 1912 och har under alla år arbetat utifrån ett långsiktigt perspektiv och vi anser det vara viktigt att vara nära våra hyresgäster. Idag äger och förvaltar vi knappt 5 000 lägenheter samt en stor mängd kommersiella lokaler runt om i södra Sverige.
Till vår hyresförvaltning i Malmö söker vi nu en hyresadministratör, främst inriktad mot vårt bostadsbestånd. Vårt Malmökontor är inne i en expansiv fas, då vi arbetar mot att utöka vårt fastighetsbestånd i regionen. Vi erbjuder en spännande organisation med sunda värderingar och fokus på att vara lyhörda gentemot våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig för uthyrningen, innebärande bl.a. annonsering av lediga lägenheter, registrering av nya hyresgäster och kontraktsskrivning.

  • Delaktig i lägenhetsbesiktningar i samband med utflyttningar.

  • Hyresavisering, hyresändringar, inbetalningar, avstämningar, viss kravhantering och fakturering.

  • Att ta hand om våra hyresgäster och leverantörer genom att svara i telefon, ta emot besök på vårt kontor, ta emot felanmälningar, hjälpa våra hyresgäster i olika ärenden samt ansvara för informationen ut till hyresgästerna.

Kvalifikationer
Vi är fortfarande en relativt liten organisation i Malmö och för oss är trivseln på arbetet viktigt. Vi arbetar som ett lag och därför är det viktigt att du är en lagspelare, prestigelös och kan ”hugga i” där det behövs. Vi söker dig som har en hög grad av samarbetsförmåga, en positiv inställning och som har lite skinn på näsan. Rollen innebär mycket kontakt med hyresgäster vilket kräver en god förmåga att kommunicera och vara en problemlösare. En stor del av våra hyresgäster har utländsk bakgrund, varför det är viktigt att du kan kommunicera på engelska.
Vi ser att du jobbat med liknade uppgifter tidigare och därför har erfarenhet av förvaltning av bostäder. Du bör vara bekväm i att arbeta i Office-paketet samt erfarenhet av någon form av datoriserat förvaltningssystem.

Ansökan
Känns det som om CA Fastigheter och denna roll passar in på dig? Skicka då gärna CV och personligt brev till malmo@cafastigheter.se. Vi vill ha din ansökan senast 15 september 2015.
Mer information
Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Herder på telefon 040 – 988 541 eller besök vår hemsida cafastigheter.se.