Fredrik Alvarsson ny VD för CA Fastigheter AB

Pressmeddelande 2017-09-26

Fredrik Alvarsson blir ny VD i CA Fastigheter AB efter Johan Damne som, vilket tidigare meddelats, skall fokusera på sin roll som VD för moderbolaget Claesson & Anderzén AB.

Fredrik Alvarsson är 48 år och kommer närmast från Hemsö Fastighets AB där han är Projektutvecklingschef med ansvar för bolagets samtliga fastighetsutvecklingsprojekt. Fredrik har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen och har innehaft en rad tjänster inom bygg- och fastighetsbranschen. Förutom hos Hemsö även bolag som NCC, Kungsleden och Vasakronan. Fredrik har en ingenjörsutbildning från Lunds Universitet.

- Vi är glada över att kunnat rekrytera Fredrik Alvarsson. Fredrik har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och tillsammans med CA Fastigheters övriga medarbetare kommer han att kunna ta bolaget till ytterligare en nivå genom att fortsätta utveckla koncernens fastighetsportfölj och projektverksamhet, säger Claesson & Anderzén AB:s VD Johan Damne.

- CA Fastigheter är ett välskött bolag med långsiktiga och starka ägare. Jag är stolt över att fått styrelsens förtroende att driva bolaget vidare. Det finns goda förutsättningar att skapa fortsatt tillväxt och mervärde både för ägare och kunder, säger CA Fastigheters tillträdande VD Fredrik Alvarsson

Fredrik Alvarsson tillträder senast den 1 mars 2018, till dess kvarstår Johan Damne som VD även för CA Fastigheter AB.

För mer information vänligen kontakta:
Johan Damne, VD Claesson & Anderzén AB, 070-586 03 30 eller
Fredrik Alvarsson, 072-729 09 35