CA Fastigheter söker erfaren Byggprojektledare

2019-06-12

Ort: Stockholm
Anställningstyp:Heltid

Är du en affärsmässig, jordnära och kvalitetsmedveten person som vill bygga långsiktigt? Vill du jobba i en bred projektledarroll med mycket ansvar och nära besluten? Drivs du av att arbeta med unika utvecklingsprojekt? Då vill vi gärna höra från dig!

CA Fastigheter är en familjeägd fastighetskoncern som idag drivs av den tredje generationen. CA-koncernen fastigheter äger och förvaltar en yta om mer än 750 000 kvadratmeter. Av detta bestånd utgörs ca 48 % av bostäder och resterande ytor utgörs av kommersiella lokaler, såväl butiks-, kontors-, som lagerytor. Inriktningen är främst centralt belägna fastigheter med god standard. Fastighetsutveckling sker av både fastigheter i befintlig fastighetsportfölj och fastigheter som förvärvas.

I dagsläget genomför vi främst utveckling av bostads- och handelsfastigheter som på senare år har ökat i omfattning. Vi fortsätter expandera och har flera intressanta projekt, bland annat Gasverket i Norra Djurgårdsstaden. Vi behöver därför nu förstärka vårt Stockholmskontor med en erfaren byggprojektledare som har drivit olika typer av byggprojekt.

Tjänsten
Som byggprojektledare på CA Fastigheter kommer du att ansvara för och driva genomförande av projekt inom både ombyggnation och nybyggnation av kommersiella fastigheter och bostäder. Rollen är bred och du har ett nära samarbete med olika kontaktytor inom bolaget såsom regionchef, projektchef och affärsutvecklare. I rollen som beställare i projekten arbetar du med förstudier, program, projektering och produktion fram till avslut. Du är ansvarig för att följa upp projekten utifrån fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar.

Exempel på spännande projekt i ditt arbete blir Gasverket som är på flera sätt är ett unikt område i Stockholm. Ett industriområde som har varit stängd för allmänheten i över hundra år, men som bär på både en historia och ståtlig karaktäristisk tegelarkitektur. Hösten 2019 kommer den första nya verksamheten i Gasverket att öppna.

Rollen ingår i Projekt-och byggavdelningen. Du utgår från ljusa och mycket trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm.

Huvudsakliga ansvarsområden· Arbeta med projektplanering i samarbete med projektutvecklare
 *
Arbeta med projektplanering i samarbete med projektutvecklare
*Upprätta projektplan, tidplan, kalkyler och övriga handlingar för projektets genomförande
*Ansvara för upphandling och projekteringsledning av konsulter för utredning och projektering
*Ansvara för myndighetskontakter och ansökan om nödvändiga tillstånd
*Upprätta förfrågningsunderlag och ansvara för upphandling av entreprenader
*Vara beställarombud under produktionsskedet samt delta i byggprocessen och granska att entreprenörerna utför arbetena
 enligt fastställda kontraktshandlingar
*Löpande dialog med kollegor, hyresgäster och entreprenörer under projektgenomförandet
*Ansvara för dokumentationen under projekts olika faser
*Rapportera löpande avseende tidplan, kostnadsprognoser, utformning med mera
*Ansvara för entreprenad- och myndighetsbesiktningar i samband med projekt


Erfarenhet och kompetens
Vi ser gärna att du är civilingenjör eller högskoleingenjör med flera års erfarenhet av projektledning och ett gediget intresse för samhällsbyggnad. Du har bred kunskap om hela byggprocessen och har arbetat med olika entreprenadformer. Du har kunskaper av arbete med PBL samt mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Givetvis trivs du att arbeta i projektform.
Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att självständigt hantera flera projekt parallellt.Personliga egenskaper
För denna roll söker vi en drivande, lösningsorienterad och prestigelös person med hög grad av affärsmässighet. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor internt samt med samarbetspartners, konsulter och hyresgäster, krävs det också att du är en lyhörd relationsbyggare med god samarbetsförmåga.
I ditt arbete är du strukturerad och kvalitetsorienterad. Du vågar tänka nytt och ifrågasätta, och trivs att arbeta i en miljö som präglas av engagemang, framåtanda och högt i tak. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en bred roll, där du får driva unika projekt och bygga stadsdelar. Ditt arbete kommer initialt att handla mycket om vårt pågående projekt, Gasverket, i Norra Djurgårdstaden. Du får möjligheten att arbeta hos ett långsiktigt och värderingsstyrt fastighetsbolag som präglas av korta beslutsvägar och nära samarbeten. Hos oss kommer du att ha stor möjlighet att påverka din egen roll och utveckling.För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar CA Fastigheter med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se alternativt 070 890 03 55.

Om CA Fastigheter
CA Fastigheter AB är en familjeägd fastighetskoncern som idag drivs av den tredje generationen. Företaget grundades 1912 och har idag kontor på 6 orter runt om i Sverige. Koncernen bedriver idag främst fastighetsförvaltning av eget ägda fastigheter belägna i södra Sverige. Verksamheten är indelad i regioner med kontor på sex orter; Borås, Jönköping, Kalmar, Malmö, Stockholm och Växjö. Huvudkontoret finns i Kalmar. www.cafastigheter.se