Byggprojektledare till Malmö sökes

2013-12-10

 CA Fastigheter söker en byggprojektledare till företagets bostadsutvecklingsprojekt i Lomma. Som byggprojektledare är du delaktig i hela byggprocessen, från tidig projektering till färdigställande.
CA Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med huvudkontor i Kalmar. Verksamheten är inriktad på fastighetsutveckling och egen förvaltning i framförallt Sverige, men även i Tyskland, Estland och Ryssland. I Lomma äger CA Fastigheter sedan 1988 ett markområde i direkt anslutning till havet. Området medger byggnation av drygt 400 bostadsenheter och en hotell- och
konferensanläggning.
Vi söker en driven person som vill bli en del av vårt projektutvecklingsteam i Lomma. Tillsammans med projektchef, kundansvarig säljare och stöd från huvudkontorets byggmanagementavdelning kommer byggprojektledaren vara med i utvecklingen av de kommande byggprojekten i Lomma.


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som byggprojektledare hos CA Fastigheter kommer du att tillsammans med
projektutvecklingsteamet driva bygg- och anläggningsprojekt kopplade till bostadsutvecklingen.
Eftersom CA Fastigheter inte har egen bygg- eller anläggningspersonal handlas entreprenaderna upp av externa entreprenörer. Dina arbetsuppgifter som byggprojektledare innefattar:
• projektsamordning
• upprättande av kalkyler, tidplaner, beskrivningar etc.
• upphandling av konsulter
• projekteringsledning
• upphandling av entreprenader
• leda byggmöten
• kvalitetssäkring under byggprocessen
• myndighetskontakter
• ekonomisk uppföljning och rapportering
• ansvar för hantering av garantier och eftermarknad
En viktig del i rollen är att ha noggrann kostnadskontroll och se till att projekten håller tidplanen.
Tjänsten kommer också att innebära mycket kontakter, både internt och externt. Du rapporterar till projektchefen

.
Kvalifikationer & personliga egenskaper:
För bli framgångsrik i rollen som byggprojektledare hos CA Fastigheter ser vi gärna att du är civilingenjör med examen från exempelvis väg- och vattenbyggnad eller liknande. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet från tjänst inom byggbranschen. Du bör vara väl förtrogen med byggprocessen. Har du tidigare erfarenhet av projektledning är det meriterande. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du formulerar dig väl i både tal och skrift. Vid tillsättning av den här tjänsten kommer dina personliga egenskaper vara viktiga. Vi tror att du som söker är en driven, ambitiös, nyfiken och öppen person som trivs i en roll med många kontaktytor. Du är initiativtagande, analytisk, har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och trivs i ett högt tempo. Du förväntas ha en god ledarskapsförmåga och vara villig att ta ett stort eget ansvar.


Vi erbjuder:
Du kommer att ingå i ett team som präglas av stort engagemang och driv. Inom CA Fastigheter är korta beslutsvägar, en varierande vardag och ett eget ansvarstagande en självklarhet.
Ansökan: Frågor om tjänsten och processen besvaras av Erik Herder på 070- 6625801. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Sista ansökningsdag är 15 januari 2014. Ansökan består av CV och personligt brev. Ansökan skickas till erik.herder@cafastigheter.se